Artig funn på auksjon

Artig funn på auksjon

Jeg slo til på en parfyme “lot” på QXL for en stund siden, og pakken kom i dag. En av duftene som lå i pakken var denne her.  Det er Guerlains L’Instant i gel-form.  Flaska er i alle fall ganske søt, ikke sant?

 

Jeg finner ikke gel-formen omtalt noe sted, men har den noter til felles med flytende form, er duftnotene ihht Fragrantica:

The perfume opens with fresh citrus notes – mandarin and bergamot as one fragrant composition, while the other one gives out the shine of white flowers – magnolia, ylang-ylang, and sambac jasmine. The sensuality comes later with vanilla, benzoin, and musk, which leave magical intimate trace.

Det kan jo godt hende at jeg får nytte av denne en gang i blandt  Smilefjes

2 kommentarer til «Artig funn på auksjon»

  1. Jeg har denne! Det er jo det samme som Guerlains L’Instant, men i gel form. Jeg kjøpte den på et sånt kjempetilbud på Strawberrynet. Det var billigere ennå kjøpe Eau de Parfum iallefall.

    1. Hey! Det er ikke spesielt mange som har den, tror jeg – den er ikke den første man finner bilder av eller tilbud på i alle fall. Lukter slettes ikke verst – selv om jeg ikke er noen Guerlain-jente 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *