Blir det jul i år?

Blir det jul i år?

Julekjokkenbord

Så langt er jeg kommet i skrivende stund. Julegardinene på kjøkkenet er oppe, og det er lagt på rette sorten duk og løper + den hvite julestjerna og rødt lys. Stemningsfullt.

Ellers er det sorgen.  Kakeboksene du ser bak der er tomme. Nesten, i alle fall – det er ikke nok til å servere noen av i alle fall, så jeg må vel slenge sammen noen ekstra ingefær- og sitronkaker. Vaskehjelpen kommer heldigvis 23.

I kveld skal det skrives lister. Min elskede har sagt seg villig til å være innkjøper på formiddagstid, hvor det ikke er totalt mayhem i butikkene, og min oppgave blir altså å skrive lister det går an å handle etter, og stå for en del detaljer – som valg av servietter og lys.  Begge deler utrolig viktige.

Og blomster!  Jeg har kun én juleblomst i hus, og den ser du på bildet her. Jeg må ha flere julestjerner, og svibler, og egentlig en hippeastrum også.   Og potteskjulerne må inn fra potteskuret så de ikke dreper plantene med kulde.

Nei, her er det visst bare å gå i gang.  Tudelu! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *