Velkommen til den nye hytta!

Velkommen til den nye hytta!

Da har jeg klart å sette opp denne nye bloggen min, og i såpass til stand at jeg synes det går an å vise den fram til folk.  Jeg håper du vil trives med å komme på besøk her inne, og  at du finner i aller fall noe mening i mitt noget ustrukturerte  opplegg her inne.  Jeg fortsetter som jeg har gjort så langt, men en salig blanding av mat, hage, strikketøy og godlukt, – og sånn.   Si gjerne hva du synes om siden. Er den behagelig å lese, for eksempel? Er det noe du ser mangler her som du mener jeg har hatt før?  Sånt hører jeg gjerne om, for nå har jeg herjet i ganske mange timer med dette her, og hjernen føles nokså lite funksjonell,  kan du si    😆       Jeg tror jeg  feirer med et liljebilde, for nå snur jo sola snart, og plutselig er liljetida der.  Nå skal jo jula avvikles først, men dog.

Hvis nå røynde folk med wp-blogg på eget domene kunne sende meg i retning et statistikk-innstikk som fungerer omtrent som det gjorde, det på wp.com-bloggen, så blir jeg svært fornøyd!

7 kommentarer til «Velkommen til den nye hytta!»

  1. Grattis med ny blogg! Kjempefint 🙂 Det innstikket du leter etter heter: WP-stats-Dashboard. Det ligner til forveksling på det som brukes på wordpress.com, men er litt mer innholdsrikt.

    1. Tusen takk! Jeg håper du føler deg bedre i dag. Det gjør heldigvis jeg, energien er tilbake for det meste, men sangstemmen er fremdeles i hi, så det blir ikke konsert på meg i morra. Utrolig ergerlig.

  2. Høres ergerlig ut ja. Men lite å gjøre med? Bloggen er blitt kjempefin – mer luft og plass enn i den gamle. Jeg får ikke til å følge den, da – får feilmeldingen «Blog does not exist»

    1. Nå har jeg krysset av i en ekstra rute, så det ser identisk ut med slik det var satt opp i gamlebloggen. Gjorde det noen forskjell?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *