Jeg har også blomstrende Dendrobium

Jeg har også blomstrende Dendrobium

smgj har vist fram den lekre Dendrobium-en sin, i en misunnelsesverdig nydelig farge.  Det minnet meg på at jeg har en som står og blomstrer selv.  Denne kjøpte vi som mini på IKEA i fjor,  og siden den har fått både gjødsel og vann hver eneste uke har den lagt på seg og fått større potte. Nå kvitterer den, som du ser.  Den andre vi kjøpte, som hadde svartrosafiolette blomster, glimrer foreløpig med fravær av blomster, men man steller og lever i håpet.  Sant den er fin?!   🙂

9 kommentarer til «Jeg har også blomstrende Dendrobium»

  1. Det er litt moro når man endelig får til noe «grønt» innendørs også. Det har vært heller triste greier i sommersesongen, men orkideene ser ut til å overleve det aller meste 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *