Neglelakk fra H&M

Neglelakk fra H&M

Flere har snakket om disse, og til en sånn pris;  39,50 pr flaske, er det jo fristende å prøve.  De skal visst ikke være så holdbare, men hvor mange lakker er egentlig det?  Her er de som fikk bli med hjem.

Her har jeg testet (jada, slurvete lagt) med ett lag lakk uten noe over og under. De virker passe creamy og lette å legge, flyter bra ut over negleplaten, og penselen er sånn gjennomsnittlig ok. Jeg er mest begeistret for den grå, tror jeg. Den mørke til fest, da 😀

4 kommentarer til «Neglelakk fra H&M»

  1. H& M sitter i 5 dager på meg m over/underlakk, Chanel i 7-8. Så neste gang jeg blir lakksugen skal jeg sjekke ut de fra H & M – den sjokkrosa så lekker ut…;-)

  2. Jeg har litt «lemming» på en rosa neglelakk for tiden, men den jeg har blir for barbie på meg (OPI Aphrodites Pink Nightie, og ja, jeg kjøpte den pga navnet :p). Men den creme-rosa der så litt fin ut 🙂

    H&M sitter i maks to dager på meg med topp/underlakk før den chipper. Men det gjør alle andre lakker også; OPI, China Glaze etc. Så det er nok mine negler det er noe i veien med.

    1. Min erfaring er at neglelakk chipper. Punktum. Jeg har også en tendens til å smelle negletuppene inn i ting (bordplater, hjørner, dørkarmer osv) fordi jeg er så sleivete, og det gjør ikke saken bedre, akkurat 😆

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *