Happy feet

Happy feet

Juhuu!

Jeg var helt og aldeles tom for brukendes sko for høst og vinter, –det er ikke overdrevet en gang, og lette og lette etter noe allright i skobutikkene her jeg bor. Niks og nada, ikke et eneste skopar ropte på meg.

Så fant jeg “Hæla i taket” i Lillesand.  Der har de mye fint    :D   Nå har jeg plutselig nok sko for høst og vinter likevel  (“nok” er fornuften som snakker, det skjønner du sikkert. Reelt sett får man jo aldri nok sko!).   Høye, svarte støvletter, et par svarte lavere skoletter med litt hæl og et par enda lavere, brune skoletter med enda mindre hæl.  Alle parene roper skikkelig på meg.

Heldigvis ser de ikke ut slik som dette , men jeg kunne ikke stå for bildet     😆

 

Hurra!!

7 kommentarer til «Happy feet»

 1. Nemlig! har du sagt A, må du vel si B??? 😀

  Jeg har ikke hatt spesielt dilla på sko, men det tok seg opp etter erfaringer med Clarks-butikker i London. Kjøper noen nye varianter hver gang jeg er der. Neste gang er det høye sorte støvletter som står for tur. Kvalitet som virkelig sitter godt på foten, alt fra fotform-sko til ganske sneisent 😀
  Veldig lønnsomt å kjøpe der borte

 2. Snabelsko!?! 😆
  Visste du at det var bøter for alt for lange snabler på skoene i middelalderen? De mest ekstreme gikk og klippet av snablene på overklassens folk som breiet seg med alt for lange og akk så upraktiske sko.

 3. Snabelsko er sikkert gode og myke, kanskje de passer som tøfler? 🙂

  Gratulerer med funn av opptil flere par støvletter på en gang! Det er en deilig følelse, håper de varer og at du blir fornøyd. Jeg har sånne vanskelige føtter som synes det meste av skotøy gjør vondt, spesielt i starten – derfor er jeg ikke så overdrevent glad i å kjøpe sko. Men for et par måneder siden fant jeg faktisk et par ecco-sko som var gode å gå med fra første stund. En ganske utrolig opplevelse. 🙂

 4. Jeg pleier å komme hjem fra København med gode sko. Nå sist kjøpte jeg et par blå med lisser i Gabor-butikken. Nedsatt til 250 kr! Har bodd i dem siden 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *