Luksus kveldsmat

Luksus kveldsmat

I går kveld var været så vakkert, egentlig, selv om det lå regnskyer innover land var det stille og fint og en god del sol på sjøen.

Vennene og vi tok Joda-en og reglene og tøffet et par timer mellom holmer og skjær, og det resulterte i 7 flotte makreller, en lyr og en torsk.  Gøy!  Ellers var det oss, et par båter til i samme ærend, og noen måker som duppet forventningsfullt i nærheten i tilfelle det skulle vanke noen godbiter.

Hjemme fileterte vi, ristet i mel med salt&pepper, og stekte på støpejernsplata som vi legger på grillen. ‘Griddle’ tror jeg de kaller det på engelsk.

Sprøstekte, benfrie, blodferske fiskefileter, kald rømme, agurksalat, kapers, et glass kald hvitvin.   Åh, så godt!!

Sånn rundt midnatt var vi så trøtte at vi orket ikke sitte oppreist lenger. Perfekt avslutning på arbeidsuka.

Jeg glemte å ta bilder, så jeg har lånt fra andre. Her har jeg vært innom Knuts matblogg og forsynt meg ;-)  Tusen takk, Knut, jeg håper det er greit, og oppfordrer mine lesere til å inspireres inne hos ham  😀

0 kommentarer til «Luksus kveldsmat»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *