Endelig! korsanger igjen

Endelig! korsanger igjen

Dvs – jeg har fått velkommen-mail og noter tilsendt, og i morra skal jeg til korøving i Fjære kammerkor, og synge Buxtehude.  Hvor er ‘hoppe-opp-og-ned-smileyen’?

Da vi var i Danmark i helga ble korsangergenet trigget noe så aldeles, da vi sto der lainet opp i en halvsirkel rundt Lene, og sang svensk Sommarpsalm.  Det er deilig, deilig, deilig å stå midt inne i musikken mens man skaper den sammen med andre.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=l8O8_-8bABs]

 

Jeg kjenner at jeg er helt overlykkelig, – det kiler i hele kroppen.  Blir det prøvesang får jeg vel legge fra meg prestasjonsangsten og alt det hjemme, og håpe at jeg ikke blir nedstemt. Haha!

 

Åh   😀

0 kommentarer til «Endelig! korsanger igjen»

  1. Når jeg spurte *hva* så mente jeg vel egentlig hva av Buxtehude (alltid ute etter tips vettu…). Tok det for gitt at du er en ihuga sopran. Jeg er nok mer midt i laget og har funnet meg til rette på annensopran. Foreløpig…Mulig jeg melder overgang til første alt med tid og stunder.

    1. Jeg har sendt deg en mail.
      Jeg sang førstesopran i kveld, og det var bare så vidt båten bar, men jeg var hes og anstrengt etter panikksang noen timer før øvelsen, så vi får se det litt an 😆

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *