Frøken Rose 2010 – Frøken Arveprinsesse

Frøken Rose 2010 – Frøken Arveprinsesse

Jeg hiver meg med på konkurransen til Anne på Moseplassen, som med utrettelig energi får oss til å vise det fineste vi har i hagen året rundt. En skikkelig inspirasjonsperson!!

Jeg melder meg på med Frøken Arveprinsesse og søstrene hennes. Dette er rosa ‘Heritage’, skapt av David Austin i 1984 så vidt jeg skjønner.  Hun er en buskrose som går under betegnelsen ‘engelsk rose’, og hun dufter deilig av sitrus og ‘rose’.  Hun har bodd hos meg i alle år, og vansmektet under elendige forhold.  I år har hun fått en plass i solen, med rikelig mat og drikke, og hun kvitterer takknemlig med kraftige skudd og mengder med prinsesseaktige roser.

0 kommentarer til «Frøken Rose 2010 – Frøken Arveprinsesse»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *