0 kommentarer til «Neste pinneprosjekt»

 1. Gled deg! Jeg synes dette var en artig ting å strikke, og er superfornøyd med resultatet.

  Jeg synes fargen er fin. Det viktigste er vel om fargen kler deg og om den passer sammen med noe annet du har i skapet?

  1. Jo, fargen er fin, og den kler meg nok og sånn, men jeg synes den milde grønnfargen på mønsteret er så lekker, så den er blitt sittende. Den kler meg imidlertid ikke, så jeg måtte forsøke å finne noe annet. Siden jeg ikke kan vente ifht å bestille garn fordi jeg MÅ ha et prosjekt på haugevis med busstimer til helga, måtte jeg ha garn nuh!

   Det blir sikker bra 🙂

 2. Jeg strikker nå en jakke i et garn som er i 80 % alpakka og 20 % silke – det er fra «Du store alpakka» og er et nydelig garn å strikke med. Silken gjør det litt blankere enn vanlig alpakka, og litt mindre tungt. Anbefales!
  Hvordan ser jakken du strikker ut da?

  1. Jeg kan strikke flere jakker, jeg! 😀
   Hva heter garnet du strikker av? Jeg hadde fingrene borti et garn av ull og silke fra DSA i går, en dyp fiolett farge – men de hadde ikke nok garn inne 🙁

   Jeg vet ikke om du må være registrert og innlogget på Hobbyboden for å se dette, men her er Anne-Marie med sin:
   http://forum.hobbyboden.com/showthread.php?t=61177

   og her er lenke til prosjektet hennes på Ravelry (inspirerende sted!)
   http://www.ravelry.com/projects/LadyBugFixer/mountain-view-cardigan

 3. fargen ser fin ut! Og som nevnt ovenfor, det viktigste er jo at du kler den og at du slipper å bytte ut deler av garderoben for å ha noe å bruke jakken til. Den grønne på bildet var også lekker, men sikkert vanskelig å kle.

 4. Ravelry var fine greier…har registrert meg, og det tok ikke mange sekundene før jeg fant noe jeg kunne tenke meg å strikke 😀
  Men hvordan er det å lese oppskrifter på engelsk?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *