0 kommentarer til «Artenes suksess»

  1. Her er Bjørk og Selje desidert verstingene. Luker «millioner» av dem hvert eneste år 🙁 Eik og Bøk har så store frø og kraftige spirer at de er enklere å ta med en gang de spirer. Forøvrig ser jeg få Eikespirer her, men Bøk har jeg så det holder.

  2. I år syns jeg det har vært ekstremt. Bjørkespirer overalt i grusen og i alle frøpotter. Nei, jeg hadde ikke dekket de.

    Fortsatt fin helg.

  3. Mulig det er bare meg som er skikkelig tett i pappen, men jeg ser ingen bjørkespirer her? Eller annet ugras for den del, muligens med unntak av en liten brennenesle(indikatorplante…) Syns heller dette var så strigla at jeg blir helt beskjemmet over mitt eget ugraskaos. Her er det bjørk og lønn som konkurrerer om verstingstatusen når det gjelder trær. Men det er jo bare å dra dem opp før de blir så store at de egner seg til ved, som Magnar sier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *