Claire, en herlig innbytter

Jeg kjøpte et slitent eksemplar av ‘Romance’ for en tid tilbake, og plantet den i stor krukke på terrassen for sommeren.  En periode med godt stell resulterte i  knall orange roser uten duft. Huff!  Jeg av gårde til Hageland, som tok den orange inn igjen, og jeg kom ut med Claire Renaissance, et nytt bekjentskap for meg, men FOR en duft!  Og så lekre roser  😀   Seee!  Den skal få bo i krukka i sommer,  og så blir det høstplanting og et herlig flor til sommeren igjen.

Claire Renaissance er en Poulsen-rose, altså ‘skapt’ av Poulsen i Danmark, så vidt jeg skjønner i 1990.  Det er altså ikke en gammel rose, men den dufter helt og aldeles som de gamle.  Fordelen med denne er at den remonterer (blomstrer flere ganger i løpet av sommeren), og det gjør jo vanligvis ikke de historiske/gamle rosene.

Be Sociable, Share!

No comments yet to Claire, en herlig innbytter

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

juli 2010
M T O T F L S
« jun   aug »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer