Slepe jord, slepe krukker, plante, slepe…

Slepe jord, slepe krukker, plante, slepe…

Kort sagt: blomstererteplantene er på plass i tunge krukker som ble overhendig tunge med jord i. Jeg måtte ha mannehjelp til å buksere dem opp på terrassen etter fylling.  Jeg har mye blomsterert i år.  Det ble to store krukker på terrassen – den ene også med Klokkeranke, pluss noen planter under den ene peonen.  Hvis det blir suksess med de siste der, kan jo det bli lekkert. Jeg har sett det på bilde i et hageblad en gang.

Nå har jeg bare igjen å plante ut Dahlia og Nicotiana. Det blir over helga. Og så må agurk og squash i jorda. Det må blir før helga. Jepp.

Varm og fin sommerdag. Da jeg kom hjem diset himmelen seg til og det blåste opp. Kaldt i det lange løp, så det var deilig med utestue med takvarme. 

For øvrig strikker jeg.

0 kommentarer til «Slepe jord, slepe krukker, plante, slepe…»

  1. Ja her plantes det også ut over en lav sko for tiden. Næmer meg mål:) Akkurat nå er jeg utrolig glad for krukkeløfteren jeg fikk for en billig penge på Netthandelen i fjor. Vrooom vrooom……kjører villmann med krukker i hagen for tiden:)

  2. Åherligheet, utestue – så deilig! 🙂 Du har hatt jobb, skjønner jeg, med planting og sleping .. hehe, men så blir det også vakkert!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *