Lesevanter på pinnene

Lesevanter på pinnene

I går ble jeg ferdig med toppen jeg begynte på i mai.  Den ble litt *host* mindre romslig enn jeg hadde håpet på, men ikke så ille at jeg ikke kommer til å bruke den.  Men, så satt jeg der uten strikketøy, da. Det var jo ikke noe hyggelig, så jeg surfet litt og grov litt i kurven, og nå er jeg i gang med tingen for kjølige høstkvelder, lesevanter. De kan helt sikkert brukes utendørs også  😀

Så langt kom jeg i går kveld. Dette er et hurtigprosjekt.

Readersmittens

Her ser du bilde av et par ferdige (lånt fra “lubasfcm” på Ravelry):

Må se og få skaffet meg noen trepinner i flere størrelser. Disse metallpinnene klirrer like crazy!

0 kommentarer til «Lesevanter på pinnene»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *