Enkel lykke

Enkel lykke

Jeg har hjemmekontor i dag, og i pausen jeg nettopp hadde, gikk jeg en tur på plenen. Barbeint.

😀

Arkivopplysning: I går slo jeg plenen for første gang i år. Den er meget spredt befolket med plengress, og desto frodigere når det gjelder mose og løvetann. Ikke som på bildet, altså.. Får se om jeg ikke kan få gjort en innsats med gjødselen i år.

0 kommentarer til «Enkel lykke»

  1. Har nettopp gjennomført årets tredje slått. Din beskrivelse lignet mistenkelig på min plen, her er det mye løvetann og en del mose, men jeg liker det. Syns det er et nydelig syn å se all løvetannen når jeg svinger inn i innkjørselen på denne tida av året. 😀

    Og nyt helga i godværet. 😀

  2. Nei er du bortreist!:( Her hjelper det jo ikke engang at berget kommer til Muhammed, for Muhammed er jo bortreist!!!

    Gress mellom tærne er delig, her venter jeg med lengsel og smerte på at det nysådde skal komme, så en liten aning til grønnskjær over den bare jorda i dag:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *