Litt mer hage og sånn

Litt mer hage og sånn

I går var det varmt! Riktignok “ikke mer enn” 18 grader + da jeg kom fra jobb, men stakkars kroppen er jo ikke vant til denslags, så jeg ble sittende og svette i stolen på terrassen, helt til min kjære lagde “ved-lyder”. Da fikk jeg dårlig samvittighet og joina ham. Han frakta fra vedarbeidsplassen til skjulet i trillebåre, og jeg stabla. Det lukter så godt!! 
Dermed er nå bingene i uthuset fulle av deilig ved som kommer til å være knasende tørr til høsten og vinteren, og det er nok, så vi slipper å rasjonere på ved og bruke for mye penger på strøm på tampen av neste vinter  🙂

DSCF4330

Deretter flyttet jeg noen flere stauder. Bare litt, – og jeg er ikke ferdig med utflyttingen fra staudebedet ennå (sukk), men litt og litt gjør det ferdig til slutt.

I dag minnet Calypso på Hagegal om tulipanenes behov for mat, så jeg løp i ut ettermiddagsregnet og gjødslet. Denne påminnelsen bør nok Calypso sørge for hvert år, synes jeg  😀

Jeg ser at Trine har flyttet ut bruggene. Da gjør jeg også det, snøggast råd. To av dem har fått bra med bladverk nå, mens den tredje er skikkelig treig. Den kommer nok til slutt, for det er liv i den.  Lurer på om Agapanthusen også like godt kan få komme ut, men jeg er litt skeptisk til nattetemperaturen ennå. I dag morges var det for eksempel +5. Er det for kaldt, eller går det greit, liksom?

Det begynner å nærme seg stadiet: herregud, nå MÅÅ jeg få priklet, altså!

0 kommentarer til «Litt mer hage og sånn»

  1. Flytt ut Agapanthusen. Den tåler kulde, også lett frost. Men om rommet den har stått i har vært varmt, så følg litt med på om den reagerer på temperaturovergangen. Den vil ikke dø av det, men bladene kan bli stygge. God Vår!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *