Le Labo – Iris 39

En stor, stor overraskelse.  Jeg var på forhånd helt sikker på at denne ville ta skalpen på meg aldeles, full som den er av iris og patchouly.  Da resten av irisprøvene fra TPC kom i dag tok jeg tyren ved hornene så og si, og startet med denne.

Og, hva opplever jeg? Jo, en liten eksplosjon av vidunderlig, søt, tørr iris, men ikke bare søt, den har en egenskap ved seg som som er nesten fysisk, den har “kropp” og dybde, en nesten krass kant,  som bare nesten er ubehagelig bakerst i nesa. Så mykner den til en lineær, myk, kremet, treaktig patchouly/teak-aktig note og deilig musk. Ikke antydning til noe skarpt så langt nesa rekker. Selv ikke etter en middagslur. Om mulig enda deiligere etter luren.  En trimtur da, tenkte jeg. Litt svetting vil vel få udyret til å vise seg. Men, nei. Fremdeles behagelig, men nesten forsvunnet etter en liten svett time.

Dette er en sånn duft som gir meg assosiasjoner til lindrakter og superelegante sko og vesker, rød munn, elegante omgivelser, såvel som lange silkerober med pelsbesetning og sigaretter i lange munnstykker. Feminint, med andre ord, og voksent – ingen duft for tenåringsjenter. Glamorøst og voksent og ultrafeminint og aldeles uimotståelig.

Denne havner på ønskelista. Det hadde jeg aldri trodd.

Be Sociable, Share!

No comments yet to Le Labo – Iris 39

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

april 2010
M T O T F L S
« mar   mai »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer