4 kommentarer til «Garn i posten»

  1. Du trer markørene på pinnene ved rapportstart – der hvor du strikker rapporter o.l. Da jeg strikket duker i kunststrikk brukte jeg sånne på pinnene mellom hver rapport. Det er forferdelig irriterende når man oppdager at man har forskjøvet rapporten en maske eller to… etter 5-6 omganger.
    Eller du kan bruke dem til å markere andre ting som skal gjøres «på samme sted også neste omgang». Fellinger/økinger og sånt.

    1. OK. Jeg skjønner det sikkert når jeg forsøker. Skulle hatt en sånn for 10 cm siden, da jeg forskjøv hele stasen 1 maske. Jeg oppdaget det for seint, og dette garnet er uaktuelt å rekke opp av, tråden deler seg noe så aldeles. Vel, det er bakstykket, så jeg slipper å se miseren. 😳

  2. Jeg skrev litt feil – du bruker selvfølgelig én markør i gangen, på pinnen ved hver rapportstart…
    PS – jeg har fått pinnene mine! *hoppe opp og ned!*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *