Et teppe

Et teppe

Oppe i Tromsø sitter det en ung dame som  som har strikket et lappeteppe som tar helt pusten fra meg.  Her er lenke til bloggen hennes, Gurisin. Jeg har fått hennes tillatelse til å låne et av bildene hennes så jeg får illustrert posten her.  Er det ikke flott ?!

Medlemmer på Ravelry finner henne som ZoePurls –  en meget produktiv dame!  Forresten, hvis du synes det er trivelig å holde på med strikking og/eller hekling, vil jeg anbefale Ravelry. Det er absolutt et kilde til kunnskap, informasjon og inspirasjon.

Teppet består av strikkede firkanter som er sydd sammen. Jeg tenker at dette må være det ultimate arbeid for lange møter og konferanser og sånt, hvor man (jeg) trenger å ha noe mellom fingrene for å holde hjernen våken. Tar liten plass, og krever lite konsentrasjon.  Jupp!  Jeg må bare finne ut hvordan det gjøres, så skal det bli saker  😀

2 kommentarer til «Et teppe»

  1. Tusen takk for skryt! Alltid koselig med så gode kommentarer på arbeidet man har gjort 🙂
    Nå skal jeg lese litt her inne hos deg! Ha en fortsatt fin søndag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *