Kiva – ny oppdatering

Kiva – ny oppdatering

Jeg fikk nylig melding om at det var tilbakebetalt så mye fra “mine prosjekter” at det var blitt frigjort midler som jeg kan låne ut på nytt.  Dette tenker jeg det er viktig å fortelle om, slik at du kanskje kan bli inspirert til å gjøre likeså.

Siden jeg begynte med dette for nesten et år siden, hvor jeg lånte noen dollar, 25 tror jeg det var til Maria, som for lengst har betalt tilbake alt jeg lånte henne, har jeg  lånt ut til fire prosjekter til.

Shireen selger kosmetikk i Palestina
Maria har kolonialhandel i Bolivia
Ayawa selger kull i Togo
Sylvia driver jordbruk på Filipinene,
hun og mannen livnærer seg av å dyrke ris.

Jeg har fortsatt ingen negative opplevelser ifht disse lånene, og synes fortsatt det er en helt strålende måte å bruke internettet på.  Ikke er det noe jeg merker noe til i min personlige økonomi heller.

Følger du på?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *