Vanskegarn og nye pinner

Vanskegarn og nye pinner

Ikke OL-strikk sånn seriøst som Anne-Marie holder på med, men jeg har i alle fall vært hermegås og kjøpt “flammegarn” til fotografvansker til meg selv (og kanskje til min kjære etterpå), samt deilige trepinner.  Fine farger, tror jeg.  Det er Opal sokkegarn i ull/polyamid, og “superwash”.  Pinnene er no.2

Vanskegarn

Så er jeg over halvferdig med siste tilskudd til kjøkkenhåndkle-stabelen. Nå, stabel og stabel, –jeg har strikket nesten to til meg selv og et til venninnen. Når dette er ferdig tror jeg at jeg skal ha en håndklefri periode en stund. Meeen, jeg har andre bomullsgarnplaner  😀

Rodtogbeige håndkle

5 kommentarer til «Vanskegarn og nye pinner»

 1. Så morsomt at du skal strikke vansker! Håper det går greit å tilpasse oppskriften til damehender. Spør hvis du lurer på noe.

  Håndkleet er kjempefint. Nydelige farger, og fint mønster. 🙂

 2. Jeg måtte lete litt inne hos Anne-Marie før jeg skjønte hva dette var 😀 men dette var jo utrolig smart! og de blir sikkert lekre i det flotte garnet. Ypperlig gaveide som jeg herved adopterer. God helg!

 3. AM: Jeg gleder meg til å ta fatt, og jeg kommer helt sikkert til å spørre 😀
  Takk for vakre ord om håndkleet. Jeg synes det er fint selv, men jeg skal vokte meg for å bruke mercedisert (nei, er det det det heter? det er liksom blankt) garn flere ganger. Det snurrer seg noe helt skrekkelig.
  Irma: Da må vi sammenligne vansker etterhvert 😀

  God helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *