Kristiansand – KristiansandNYC

Kristiansand – KristiansandNYC

image

En parfymeforumist har gjort meg oppmerksom på herreduften Kristiansand, som er skapt av to norske kvinner som er basert i New York; Britt Hovde Ross og Elisabeth Steen.

 

Duften beskrives som  en fristende, erotisk aroma innesluttet i en distinkt tidløs og elegant flaske – elegant og tidløs som norsk stil og design.

Kristiansand sies å være en sexy, woody amberduft med friske grønne noter, mandarin og eksotiske krydder, som avløses av hvit lavendel, salvie, røykpregede trenoter og gyllen amber.

Modellen, er jo lekker så det holder. Jeg må innom et
Tonic-parfymeri og ta en sniff, kjenner jeg.

4 kommentarer til «Kristiansand – KristiansandNYC»

  1. Ja vet du.. denne så jeg en eller annen plass og lurte på om det var Kristiansand det sto eller Kristian… Utvilsomt et gavetips til gubben som får krupp setter han bena utenfor bygrensa.. nemlig Kristiansand. Kult!

  2. Det som kanskje er litt spesielt, er at jeg først hørte om denne «norske» parfymen via en amerikansk nettside.. 🙂 er ikke å se i butikkene her oppe enda, skulle hatt Tonic..

    1. Jeg også. Det var en som nevnte den på POL (og identisk omtale på flere andre forum, visstnok…) Jeg snuste som snarest på den her om dagen. God nok, men jeg er ikke i stand til å gi en brukbar beskrivelse ut fra bare det. Prøver hadde de selvsagt ikke…
      Jeg kan huske at lavendelen var aldeles deilig, sånn 10 min ut i prosessen, og at jeg tenkte «jojo, manneduft» i starten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *