9 kommentarer til «Gullvåg på hotell»

    1. Joda, jeg ser at det er «godt gjort» og harmonisk i fargene og alt det der – men det hjelper ikke når motivet er en perforert hund. :-S

  1. Klarer faktisk ikke helt å se hva motivet er her jeg… Men uansett så synes jeg fargebruken er fasinerende. Flott blikk og greier. Men skulle gjerne ha sett det «live»

    1. Det viste seg å bli en gourmet-messig ikke så minneverdig carbonara i baren. Men, hyggelig var det. Jeg tror jeg skal forsøke å holde meg til Rica og Scandic heretter. Radisson imponerer ikke.

  2. Jeg bodde noen år vis a vis studioet til Gullvåg – og kunne se det han hengte opp mens han holdt på med malingen – og høre operamusikk om sommeren når han malte med åpne vinduer. Jeg kan ikke helt med kunsten hans da – den er likevel litt foruroligende og da har han vel oppnådd mye allerede med det 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *