Topp

Topp

Vi er kommet til runde to og bokstaven T i Petunias ABC i ord og bilder.

Jeg velger meg ordet topp.  I dette tifellet dreier det seg om en fjelltopp. Den stikker opp gjennom skylaget, og jeg oppdager den fra flyet der vi er et sted over Kenya – tror jeg – på vei til mellomlanding i Nairobi før vi flyr videre til Sør-Afrika.  Kanskje det er Kilimanjaro vi ser?  Jeg vet ikke, men litt magisk synes jeg det er, der det liksom ligger og flyter i skyhavet.

 

DSCF1731

DSCF1732

17 kommentarer til «Topp»

  1. Flott 😀
   Jeg er fristet til å tro at det kanskje er Kilimanjaro, som er det høyeste. Ett av bildene på det søket, som viser toppen med en flyvinge i forgrunnen, ligner veldig på mitt, synes jeg.
   Jo, jeg bestemmer meg for at det er Kilimanjaro, jeg 😉

   Ha en fin helg, du også 😀

 1. Kjempefint topp bilde! Tror kanskje det er Killimanjaro. Afrikas høyeste fjell, 5895 moh og en ikke aktiv vulkan. Var der for et år siden, kan sterkt anefales.
  Tia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *