Hjemmestrikket

Hjemmestrikket

Jeg har strikket meg et lite håndkle til bruk på kjøkkenet, og er umåtelig stolt av mig selv.  Det er en kopi av et min kjære søster strikket til meg for noen år siden, og går veldig raskt og greit å få ferdig.  Jeg brukte pinne nr.3 (i bambus, veldig behagelig), og garnet er Mandarin petit (bomull)  fra Sandnes.

haandarbeid_0271

9 kommentarer til «Hjemmestrikket»

  1. Nei, det er aldeles ikke synd å bruke det. Det fra min søster er i bruk hele tida, når det ikke er innom vaskemaskinen, hvor jeg bruker kokeprogram, og det er like fint.
   Sett i gang, Charlotte! Et sånt håndkle er supert å begynne med.
   «Mønsteret» på midten er to rette og to vrange i to omganger, og så «motsatt» i to omganger, osv. Ellers rillestrikk (bare rettskrikk).

  1. Jeg legger opp 80. Så går det med 8 masker på hver langside til rillekanten slik jeg har gjort det, og de resterende 64 blir 2r/2v.
   Blogg håndkleet ditt når du er ferdig, da – så jeg får se 🙂

 1. Skal si det var smittsomt. Må jo få med den lille historien om den eldre dama som fikk se mitt da jeg holdt på med det. Hun fnyste og sa at det var det dummeste, eller noe slikt. For slikt MÅTTE de lage når hun var ung. Kjedelig pliktarbeid fordi det var ikke annet å få tak i.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *