Ufo-er og andre prosjekter

Ufo-er og andre prosjekter

Inspirert av håndarbeidspost inne hos Anne-Marie, tenkte jeg at jeg kunne sprite opp bloggtørken min litt med å vise hva jeg holder på med uti håndarbeidets verden for tida.

For snart ti år siden strikket jeg Pippi-kjole til niesen. Den ble kjempefin, og planen var å strikke et laaaaangt skjerf som hun skulle få sånn litt etterpå. Skjerfet ble påbegynt, og så ble det liggende.  I dag morges skulle jeg på kurs, og siden hjernen min lettere holder seg våken når jeg har noe å holde på med mens jeg lytter til forelesning, tok jeg fram dette. Så, i dag har jeg fått med meg det faglige innholdet, og i tillegg har jeg strikost meg med dette:

Pippiskjerf

Jeg ser for meg at det kan bli temmelig herlig sammen med en svart eller grønn jakke – en gang  😉

Så var det sjalet, da.  Garnet jeg bruker er det udrøyeste jeg har vært ute for noen gang, så det blir ikke noe billigsjal akkurat. Så har vi skulderproblemet jeg har pådratt med pga heklingen (strikking går helt fint, heldigvis!). Sjalet ligger derfor på is for tida, og det er bare litt over halvferdig, men det ser ut noe sånt som dette, og det kommer til å bli veldig fint!

Sjalet

I et anfall av “jeg må ha mange prosjekter”, stakk jeg innom garnbutikken i ettermiddag, og kjøpte litt bomullsgarn i beige og mørk mellomblått. Det skal bli strikket håndkle til å tørke seg på hendene med, og det skal henge på kjøkkenet.  Bilde kommer evt seinere.

Se det! Det ble en hel post, det!

6 kommentarer til «Ufo-er og andre prosjekter»

 1. Akkurat, jeg visste du ikke hadde mista dine kreative fingre, for der har du alltid vært flink!
  Neste fase er å dra frem akvarellskrinet igjen, knegg!

 2. Irma: ja, er ikke den heklenåla bare helt tivoli?! Det er nesten så jeg tror den skal spille musikk 😆
  Lise: har jeg det?! Det synes jeg var veldig hyggelig at du sa! Akvarellskrinet spøker for øvrig i bakhodet. Kullstifene enda mer…
  Alle: jaaa, herlig farger 😀

 3. Kjempefine farger, Britt Åse, både på sjalet, men også på pippi-skjerfet. Sånt skjerf tror jeg at jeg må strikke meg etter hvert, men jeg har så mange prosjekter på gang.

  Så morsomt at det var håndarbeidsraptusen min som satte i gang håndarbeidsraptusen din!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *