Bloggpuls!

Bloggpuls!

Bilde

 

Nytt nettsted som har som ambisjon:

Bloggpuls blir portalen man besøker for å få vite det som er verdt å vite om blogg og sosiale medier i Norge. Portalen skal fungerer som et utgangspunkt, et sted å starte, både for den som aldri har lest en blogg før, og som er nysgjerrig på hva dette dreier seg om, og den som har drevet med blogging i mange år, men man har lyst til å oppdage flere gode bloggere. En portal og et møtested i ett!

Vi har som mål å øke kunnskapen om den enorme bredden og gode kvaliteten som finnes i det norske bloggmiljøet og blant stemmene i de sosiale mediene både blant bloggere og andre. Mange bloggere og deltakere i de sosiale mediene fortjener ekstra oppmerksomhet – og det har vi lyst til å gi dem!

 

Dette er et veldig spennende og spenstig initiativ, synes jeg. Jeg bokmerker, følger på Twitter, og ønsker imponert hjertens lykke til  😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *