Lubin – L

DSCF4580

Som jeg skrev i denne posten, da jeg falt for salg hos Luckyscent:

Lubin er en re-introduksjon av duften, som skal ha vært svært populær blant popstjernene på syttitallet.  Jaaa, –det kan jo bli –  nattklubbaktig, det!  Man har kanskje endret litt på oppskriften for å få den til å passe bedre nå 30-40 år seinere. Omtalene hos Basenotes er svært lite oppmuntrende, dog.

L de Lubin, en EdT med følgende noter ihht Luckyscent:
Sicilian Lemon, Calabrian Bergamot, white Gardenia, black pepper, ylang ylang, Egyptian Jasmine, May rose, iris and lily, cloves, Tonka bean, Rosewood, Patchouli, Mysore Sandalwood, Heliotrope, Vanilla and Musk

* * *

I dag hentet jeg pakke på posten  😀

DSCF4576 Flasken er finere enn på bildene jeg fant på nettet. Innholdet er nesten helt klart, og korken er gyllenrødtflammet og vakker.  Esken fortjener eget bilde, er du ikke enig?  Nederste del av esken er brettet vakkert og blankrødt rundt flasken, og overdelen i svart og gull lukker det hele.

Litt forsiktig i starten, sprayer en liten dose inn i korken, men kjenner at dette er ikke noe voldsomt noe, ikke diskobombe altså – det var godt den frykten ble gjort til skamme.

Notene er jo mangfoldige. Førsteinntrykket er bergamott og noe som minner om tannpasta, – Colgate?  Bergamotten og tannpastaen blander seg med en lett skarp sitron, og pepperen trer fram. En anelse krast og skarpt/kantete til å begynne med, altså, som endrer seg til noe røykelsespreget som nesten kiler i nesa. Så mykner det hele til en lett støvete, pudret, duft som er litt bittersøt eller hva jeg nå skal beskrive det som. Jeg tror det myksøte må være ylang ylang, og jeg kjenner etter hvert helt klart kryddernellik, og noe jeg forbinder med muskat.  Jeg kjenner lite vanilje, men en mild patchouly og sandeltre er absolutt til stede. Drydown er lett treaktig tørr og søt, samtidig som det er en viss smidig kremetfølelse ved den.

Dette er nok ingen stor duft, men en deilig hverdagsparfyme, kanskje aller helst når det blir litt varmere i været, det er det helt klart.

DSCF4578

Be Sociable, Share!

8 comments to Lubin – L

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

januar 2010
M T O T F L S
« des   feb »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer