Husker du Maria?

Husker du Maria?

I mars oppdaget jeg Kiva, en organisasjon som bistår folk som har lyst til å støtte enkeltpersoner og grupper med små-lån, slik at de kan komme i gang med en gesjeft som de kan forsørge seg selv på.

Den første jeg lånte penger til, var Maria. Nå har hun betalt tilbake alt jeg lånte henne, og siden har jeg gitt lån til to nye prosjekter, en Maria til – fra Bolivia, og Ayawa fra Togo.  Maria er så ny at hun ikke er kommet i gang med tilbakebetalingen ennå, men Ayawa, som selger kull, har betalt inn ca. en femtedel. 

Jeg synes dette er en glimrende måte å bruke noen av slantene mine på, og jeg oppfordrer deg til å gjøre likeså.  Lenke rett til høyre her  😀

4 kommentarer til «Husker du Maria?»

  1. Var det ikke en gluping som sa at om du ga penger til en kvinne, reddet du en landsby. Om du ga det til en mann, kjøpte han seg en røyk, øl og satte seg i skyggen…

  2. Hehe. Jeg må inn der og sette inn litt flere penger jeg og, tror jeg. Har vært innom jevnlig når det opprinnelige beløpet er tilbakebetalt og lånt ut til noen andre – men ikke vært flink nok til å følge med…

  3. Hmm, må logge meg inn og se hvordan det går med boktrykkeriet jeg støttet.
    Liker kiva jeg, koselig at man kan velge selv hvem man gir til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *