I wanna be loved by you alone,

Poopoo Pidoo

Poopoo Pidoo  Eau de Parfum by Ego Facto

Dette er altså en parfymeomtale igjen. Duften, en EdP, med det nostalgiske navnet (dere husker Marilyn Monroe?) er utgitt av det franske merket Ego Facto, og parfymørens navn er Dominique Ropion, en nese med atskillig på merittlisten, bl.a. flere for Burberry, YSL, Lancôme og Frederic Malle. Liste for de interesserte her.

Notene er av Luckyscent oppgitt til å være:
Citrusnoter, appelsinblomst, heliotrop, rispudder, amber, tre, musk.

På meg starter den lett og søtt og friskt transparent, med en liten bitter undertone, helt tydelig appelsinblomst og sitrus. Ganske raskt blander en myk, søt, hyggelig og merkelig velkjent duft seg inn. Jeg leter etter en blomsterduft i det kjente, men kan ikke fiske fram noe som treffer.Kan det være rispudderet, tro?
Appelsinblomsten blir værende med etterhvert som duften utvikler seg, og blander seg med en deilig, ganske lett amber og musk. Jeg har ikke nok nese-erfaring til å klare å identifisere noen tresorter bortsett fra kanskje en lett røyknote, men det er i alle fall sikkert at denne i utgangspunktet lette og sitrusluftige duften utvikler seg i dybden med tida.  En femme fatale maskert som yndig uskyld.

Denne duften er det helt i orden å bruke til hverdags / på jobb, men det er en sånn en som, når du kommer nær den, og huden kanskje er blitt oppvarmet, er sexy på en veldig, veldig feminin måte, og jeg kjenner tydelig at det er greit å ta på noe med blonder underst når denne duften er dagens eller kveldens valg.

En liten oppdatering en time seinere: jeg lurer på om denne rett og slett ikke minner litt om Chanel #5 i drydown.

Be Sociable, Share!

5 comments to I wanna be loved by you alone,

 • Jeg er blant de interesserte,så jeg sjekket Dominique Ropion sin liste 😀 Kjenner ikke til Ego Facto, men har lagt merke til parfymøren, siden han har endel gullkorn. Spennende omtale, og jeg er alltid klar for nye merker 😀

 • marte

  Har bare såvidt prøvd denne, vanskelig å si om drydownen ligner No. 5. Skal prøve dem samtidig en dag for å sjekke, men innbiller meg at No. 5 er litt mer sprudlende, ikke så pudret. Derimot synes jeg den ligner veldig på Putain des Palaces fra Etat Libre d’Orange, som også inneholder rispudder.

  • Det må bli en testing en gang i framtida, den fra Etat etc. (de har så lange og kronglete navn, mange av disse parfymehusene!).
   Man går liksom ikke omkring og er hjemmekjent med lukten av rispudder i våre dager, eller hva? 😀

 • […] i hus i går, som omskrevet i går kveld. Det kom tre prøver på kjøpet; en halvannen-ml med Poopoo Pidoo, som jeg har omtalt tidligere, og så var det Nuit de Longchamp fra Lubin, som jeg egentlig ikke har luktet så veldig på ennå, […]

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

november 2009
M T O T F L S
« okt   des »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer