D2 om min besettelse i dag

D2 om min besettelse i dag

Dagens næringslivs fredagsbilag D2 har en bra artikkel om nisjeparfymeboomen i dag.

Bra skrevet og masse nyttig info til folk som kan tenke seg å forsøke seg litt. Bra!  Dette vil muligens merkes hos parfymeprøvepusherne ?   😀

9 kommentarer til «D2 om min besettelse i dag»

  1. Så også dette; jeg er like ihuga bruker av ditto maskuline produkter selv, men enn så lenge har jeg ikke planer om bloggposter om dette temaet. 😀

  2. En meget god kamerat av meg er for øvrig i en ledende posisjon i en av landets større distributører av nevnte produkter og han har en god del interessante teorier om hvorfor disse har slått an i bloggosfæren, men jeg kan ikke uten videre gjengi disse teoriene 😆 😆

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *