Hullete hukommelse gir kjekke overraskelser

Hullete hukommelse gir kjekke overraskelser

Jeg fikk pakke fra TPC i dag, jeg. To prøver jeg hadde glemt at jeg hadde bestilt  😆

Serge Lutens:

Eastern White CedarChene

 

 

 

 

 

Fille en Aiguilles

 

De befinner seg nå hhv på høyre og venstre håndledd, og jeg sitter her i en tilstand av stereo-nytelse, med muligens sterkest slagside mot venstre. Wow!

0 kommentarer til «Hullete hukommelse gir kjekke overraskelser»

 1. For en digg overraskelse når hukommelsesvikten har sånne konsekvenser! Ble ikke så rent lite fristet til å få noen nye testere i hus 🙂 som jeg kan lukte på mens jeg prøver å lære om hukommelse (sic!)

 2. Fille er fantastisk! Eg kjøpte ei heil flaske, klarte ikkje å halde meg. No har eg den, Fourreau Noir og Feminité de Bois (den siste i shisheido-versjon).

 3. Enig med Alt godt. Fille er fantastisk, og jeg har brukt den mye i det siste. Utrolig behagelig og lun, men samtidig ren. Liker Chene veldig godt også. Har bare prøve av den, men står på den berømte lista vet du 😉
  Sheldrake kan sakene sine! (selv om han ikke er like ung og kjekk som Generale fyren ..)

 4. Sukk&stønn: FeA utvikler seg til iris/patchouly-kattpiss på meg. Det var sørgelige greier, for åpningen var fan-tas-tisk!
  Vel, sånn er livet. Kan ikke ha alt.

 5. HÆ, det ække mulig vel. iris/patchouly-kattepiss??? Går’e an det’a?
  Du må prøve igjen (sikkert noe feil med nesa i dag 😀 ) Jaja, parfyme, hud og kjemi kan vel bli til mangt. Men du må prøve igjen altså 😀

  1. Klart jeg skal forsøke igjen, men det blir på helt ren hud (rester av Miss Dior Cherie i dag) og på _høyre_ håndledd. Det er noe med venstre håndledd duftmessig, alt blir liksom sterkere der.
   Kattpiss er forresten feil, men en stikkende, ubehagelig lukt er det i alle fall.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *