Chocolate and roses

Chocolate and roses

Vel strengt tatt tok jeg meg av rosene i denne posten, men jeg kan ikke la være å friste dere med den lekre, ferske, håndlagde konfekten fra Heimdal i Arendal (lenge siden de oppdaterte her, men de er still meget going strong), som kom i huset som vertinnegave på lørdag. Jeg lover: den er helt fersk, helt perfekt og helt, helt fantastisk!

DSC_0002

0 kommentarer til «Chocolate and roses»

  1. Hpfr! Siden det ble mye innesitting under ferien 😳 står IKKE sjokoladefristelser særlig høyt i kurs nå. 😡
    Roser derimot …

    1. Dei har slik julebytteordning, der du får tildelt ein person som du skal vere «secret santa» for. Så kan du gjere litt research blant eigne prøver og småtteri du ikkje brukar, og sjå om du har noko som kan passe den personen. Så sender du ein overraskelsespakke til den du har fått tildelt, og så får du ein tilbake. Gøy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *