Værnes

Værnes

På seminar med jobben. Flyforsinkelser og elende, noe som bl.a., fordi jeg hadde tid,  førte til innkjøp av uanstendig kostbar fuktighetskrem + Chanel Allure EdT (50ml) + Chanel neglelakk Rouge noir + et par andre mer kjedelige nødvendigheter.
Hotellet er helt nytt. Jeg gledet meg til ritualet: pakke ut, sette meg med pc, farris og et glass hvitvin, og så er hotellet så nytt at minibarene ikke er fylt ennå. Jeg ned til barmannen som ber tusen ganger om unnskyldning og forærer meg en farris og en flaske hvitvin, som viser seg å være en riktig deilig desservin fra Toscana.   😆 
Som du ser: jeg nipper til vinen og leser blogger.

Nå er det natta.

 

Posted by ShoZu

0 kommentarer til «Værnes»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *