Lilla, liksom

Lilla, liksom

Jo, det var denne nye, lilla neglelakken fra TL Design, da. “Fabulous”. Den jeg bla-bla’et om her.

Mitt nye ideal når det gjelder dette med å ha en lekker manikyr, er jo  Neglelakkmani. Når du ser bildene hos henne skjønner du meg sikkert når jeg ber deg se bort fra ujevnheter (som skyldes urutinert påføring av Seche vite) neglebånd som aldeles trenger litt TLC, og tror meg sikkert også når jeg sier at formålet her er å vise den fine fargen, som er nesten grå i lampelys, men som avslører seg som “lilla” (upresist, men jeg liker ordet. Lillalillalillalilla!) i dagslys og ellers når lyset faller seg slik inne.

Dette er altså to strøk Fabulous med Seche Vite over. Jeg liker lakkene til TL. De er lette å legge, fordeler seg jevnt over neglen, og tørker anstendig fort. Skulle ønske de hadde denne fargen i creme.

I lampelys og med blitz:

DSCF4476

Uten blitz, i ettermiddagslys fra vinduet:

DSCF4477

0 kommentarer til «Lilla, liksom»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *