Jeg har vært på treff for hagegærninger

Jeg har vært på treff for hagegærninger

Og, jeg føler meg inspirert. Det er akkurat som jeg ser på hagen med andre øyne enn jeg gjorde før helga.  Fåglarna vet hva det vil kunne føre til…

Bildene er fra Myras hage på Hidra. Mennesket har bygget opp en parklignende hage på noen mål svaberg og i skorter – hvor det er umulig å komme til med maskiner, hvor det ikke går an å bruke trillebår, og hvor hver eneste stein og jordsekk og barksekk er fraktet  – til dels i farlig terreng – av hagedamen selv.  Haka henger fortsatt.

DSC_0076

DSC_0102

0 kommentarer til «Jeg har vært på treff for hagegærninger»

 1. Det var denne helgen det ja…..og jeg som aldri fikk somlet med til å melde meg på. Men det er nye lodd og nye muligheter neste år:-)

 2. Takk for trivelig treff! Sniffenachspielet ga mersmak, så nå har jeg latt meg friste til å bestille åtte parfymeprøver av høyst varierende karakter. Fra agurk og vannliljer til kaffe og tobakk… Spennende å se om jeg i det hele tatt liker noen av dem. Davidoff Adventure som jeg hadde med meg på treffet (og som jeg synes lukter riktig godt) var tydeligvis ikke funnet verdig til å selges i parfymeprøvebutikken din, så det er mulig at jeg ikke har tilstrekkelig ekskslusiv smak til å sette pris på det jeg får i posten… 😀

  1. Ånæmmen, så spennende!
   Jeg tenkte jeg skulle foreta et agurk-søk, men da venter jeg til du avlegger rapport fra testbestillingen din.
   Eksklusiv meg her og eksklusiv meg der – hovedsaken er at vi liker og trives 😀

 3. Rapport skal bli så snart jeg får dem i posten. Hvor lang tid tar det vanligvis før de kommer frem? Det var ikke mye som skulle lukte agurk (kanskje vanskelig å destillere noe som består av bortimot 100% vann?), så jeg bestilte det meste som fantes av prøver med agurk som en av ingrediensene.

 4. Tja, et par uker, kanskje. Noe sånt. Spennende 🙂
  Man kan jo bruke noter som gir agurk-assosiasjoner også, selv om jeg ikke på stående fot kan finne ut hva det kunne være.

 5. Vannmelon har litt av det samme som agurk (kanskje ikke så rart siden de er i samme familie), men den kan jo fort bli i overkant søt og klissete i kunstig form…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *