0 kommentarer til «Finkultur?»

 1. Det er ille, ja. Min mor jobbet for øvrig mange år på biblioteket i Grimstad og det var som du skriver temmelig lite posivitvt å si om lokalitetene den gangen (vi flyttet i 1993). 🙁

 2. Makan! Provinsielt og bakstreversk!
  Min mamma dro meg på kjelke og jeg hadde lånekort fra ca to års alder. Nå er det også andre ting enn rene bøker på bibliotek – data og lydbøker feks.

  Her åpnet vårt nye bibliotek i januar – et spleiselag mellom fylkeskommunen og kommunen. Det er blitt helt fantastisk – og jeg overdriver ikke. En rotunde og masse masse luft. Her fra åpningen – på kvelden samlet Lars Monsen fullt hus – og i den offisielle åpningen kom det til et flygel fra entreprenøren. Så nå blir det konserter – også.
  http://www.sentrum.vgs.no/nyh0901_biblapn.php

 3. Jeg sukker jeg også. Veldig. Jeg har gjenoppdaget biblioteket etter en pause på mange år, og det var et hyggelig gjensyn. Dessverre er både lokaler og innhold ganske gammelt og nedslitt. Bibliotek bør være et større satsningsområde enn det er i dag, blant annet burde de kunne kjøpe inn mange flere bøker enn de gjør i dag.

  1. Nå var jo barndomshjemmet mitt et «bokhjem», men hvor lærte jeg virkelig å elske bøker – alle verdenene som bare lå der og ventet på meg i hyllemeter etter papirduftende hyllemeter? Biblioteket, selvsagt.

 4. Nope! Aldri! jeg har en kollega som sitter i kommunestyret, og jeg skal ikke gjøre det samme. Klarer aldri å mønstre så mye energi og engasjement over tid som trengs til det. Vil har fri i fritida!

 5. Det koster da ikke stort å sende et leserbrev? Kan til og med sendes på mail, vettu… Jeg gjør det av og til når det er noe jeg hisser meg tilstrekkelig opp over. Men ikke hver uke (da surer jeg heller også på bloggen). Vil jo ikke bli kjent som hu sure dama som kjefter i avisa om alt mulig, hehe
  Enig med Berit. Det er viktig å få fram at det finnes andre folkemeninger. Lokalpolitikeerne er jo bare folk de og.

 6. PS
  Her holder de også på å oppgradere biblioteket. Det er bra. Kan ikke si at jeg ha lagt merke til at noen er sure for det, heldigvis.

 7. Det går an å starte en facebook-gruppe – selv om det nok ikke er det som teller mest ved neste korsvei.
  Skriv et leserinnlegg, du – «på vegne av flere» osv. 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *