Montale – Louban

Sterk, metallisk rose. Nesten ubehagelig, men bare nesten.

Etter 10 min myk, deilig rose. Jeg kjenner igjen oud-følelsen fra de andre, og patchouli også, men de er mykere og lettere å forholde seg til her enn i de andre.

Louban  Eau de Parfum by  Montale Noter: Fiolblader, tyrkisk rose, olibanum(frankinsence), oud, musk,   sandeltre, patchouli

Musk og sandeltre mykner opp det intense metalliske i rosen og den barske oud’en. Fiolbladene står for den grønne, florale noten, som nesten bikker over i iris-skarphet her – det er mulig at oud+fiolblader utgjør denne virkningen.

Etter en halv time synes imidlertid rose, musk, olibanum, og sandeltre å “vinne”, mens viol, oud og patchouli ligger under og utgjør dybde uten å slå helt gjennom.

Neste fase: rose og røyk. Nesten bålrøyk. Røykelse.  Legger seg til ro, og kommer tilbake med fornyet styrke. Mmmmmm!!!!!

Sanselig. Dyp.  Mystisk. Tørr. Myk. Ren. Mørk. Sexy. Denne liker jeg.  Jeg ser at de skikkelig garvede (eller i alle fall en av dem) usteder slaktkarakter på Basenotes, men jeg for min del er nå i alle fall fornøyd  :-).

Tidligere Montale-omtaler finner du her.

Oppdatering 10 timer etter at jeg tok den på: uforandret de siste 4-5 timene; mindre rose og mer sandeltre/musk nå, dog. Tegner til å bli en natta-over-duft.

Be Sociable, Share!

No comments yet to Montale – Louban

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

juli 2009
M T O T F L S
« jun   aug »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer