Juliette has a Gun – Miss Charming

Juliette has a Gun – Miss Charming

Også en av duftene jeg har med prøveremse hjem, fra tidligere omtalt sniffetime i det fine parfymeriet i Lucca, Italia i vår. I likhet med Lady vengeance er denne også skapt av  Francis Kurkdjian, og Miss Charming sitter også fortsatt såpass på prøveremsen at det er mulig å komme med en beskrivelse.

Notene er:
Marokkansk rose, musk, ville frukter.Miss Charming  Eau de Parfum by  Juliette Has a Gun

Jeg vil ikke si at noen av notene stikker seg spesielt ut. Hovedinntrykket er søtt, mykt, rent og såpeaktig, fruktig,  og joda – med litt velvilje og ved å se for seg det som blomstrer i hagen nå; rose.

Jeg tror det er en sånn duft som vil få folk i ens nærhet til å sniffe og smile og si at man lukter godt!

Sommerduft. Ja, tror det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *