Sommervarme

Sommervarme

Det er sol, sol, sol og sol. Samt en lett bris.

I bilen min er det ca. 60 grader + når jeg setter meg i den om ettermiddagen etter jobben, og når jeg kommer hjem er jeg helt svimete   :-)    Takk og pris for en viss luftavkjøling på kontoret.  OBS: jeg klager ikke, altså!

Gertrude Jekyll, Mary Rose, Souvenir de la Malmaison, L.D.Braithwaite, Sympathie, Hurdalsrosa er i full gang, og snart Maiden’s blush også, ser jeg.

Tjæreblomsten – nei, det er ikke det den heter… jeg har en blokkering på den der, hva heter den? Det er noe med tjære i alle fall? Vel, jeg har hatt den i hot pink før, og sådde hvite i fjor. Nå blomstrer de hvite, og jeg er spent på om jeg fortsatt har hot pink, –de er jo flotte, de også.

I dag er det barnebursdag. Jeg har dollet meg og sitter klar, og tror egentlig jeg skal holde meg i skyggen med en god bok så lenge  😆

Til helga blir det nye festligheter. Denne gang på Flekkerøya, og blir vindforholdene milde og gode tar vi båt bort. Dagens forhold hadde vært fullstendig perfekte. Jaja, vi får se. Det blir som det blir.

0 kommentarer til «Sommervarme»

 1. Jeg tror det er fløyelstjæreblomst ( Lychnis coronaria)du kanskje mener? Ikke så galt å tenke på tjæreblomst:) Jeg har den både i hvitt og cerise, liker den hvite best.
  Så du skal til Flekkerøya, velkommen skal du være selv om det ikke er til meg du skal.

  Håper sol, sol, sol, sol og atter sol varer!

 2. «Kan man bedre ha det nå på sommer’n når de stresa folka alle er forsvunnet til Mallorca eller sitter i en ferjekø ved Lavik?»
  Eller rett og slett bare nyter det deilige sommerværet sørlandet byr på for tiden!
  Håper for din del at været blir (sol)brillefint for en båttur til Flekkeøya!

 3. Takk for det, Juni. Vi kommer sjøveien, etter alt å dømme, så jeg skal vinke sånn generelt i tilfelle du ser meg 😀

  Satser på det, Merete!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *