Solskygger har gitt meg award :-)

Solskygger har gitt meg award :-)

Så trivelig! Tusen takk, jeg blir helt rørt.

youdontsayw

 

Se bare: 

“We give and get awards for having a great blog and being a good friend. What I want to award is those people whose comments have meant THE WORLD to me. It takes time to visit a blog and leave a comment … I wanted to recognize some special bloggers whose comments have made such an impact on me. The “You Don’t Say?” Award is awarded to these special bloggers in hopes that they will pass the award along to 5-10 of their best commenters!”

 

 

 

Visst skal jeg gi videre, men først må jeg sove. Plutselig ble det midnatt.

Update:

Jeg gir denne videre til hyggelige og ganske flittige kommenterere  🙂 :

Alt godt

HildeG

TurboLotte

Ellea

Anita

Serendipitycat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *