Og mannen han gjekk seg i veaskog

Og mannen han gjekk seg i veaskog

Hei, fara! i veaskog  😀

I forgårs satt vi på terrassen sånn i nittentiden sammen med noen venner, og betraktet alle de høye trærne som tronet langs vestkanten av tomta og fjernet omtrent en time kveldssol.  Det ble det praktiske diskusjoner av, og nå troner de ikke mer, mange av dem.

I går gikk det med 1 hel furu, 1 “fururest” fra midten av skogsbedet, toppen av en tredje furu (den ble finere med toppen borte), og 10-12 lange bjørkestrangler.

Vips!

Hagen ble plutselig større, på en måte, og en god del lysere. For eksempel vil syrinen heretter få atskillig mer lys. Det er bra. Da blir det kanskje mer enn 3 blomsterklaser på den neste år?  Ja, og så har vi jo enda litt mer ved, da…

0 kommentarer til «Og mannen han gjekk seg i veaskog»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *