Ekstremt lett påvirkelig

Ekstremt lett påvirkelig

I alle fall når det kommer til kjekke ting  😉

Jeg leser om andre, feks Velduftende, som bestiller prøver over nett – tenk at jeg ikke har oppdaget at det går an før nå !   Veien er dermed ikke lang fram til den riktige gjetningen ifht hva jeg har latt meg påvirke til.

Fra Luckyscent kommer det om en stund:

Name: Profumum      Desc: Sample:Patchouly
Name: Profumum      Desc: Sample:Dulcis in Fundo
Name: The Different Company      Desc: Sample:Sublime Balkiss
Name: IL PROFUMO      Desc: Sample:Vanille Bourbon
Name: L’Artisan Parfumeur      Desc: Sample:Premier Figuier
Name: Miller Harris      Desc: Sample:Feuilles de Tabac
Name: PARFUMS DE NICOLAI      Desc: Sample:Carre d’as
Name: Penhaligons      Desc: Sample:Artemisia

Flere har jeg snust på før, bl.a. de fra Profumum og Premier Figuier. Så ble jeg nysgjerrig da Alt Godt fortalte om Sublime Balkiss. Den fra Miller Harris er jeg usikker på om jeg snuste på hos AG, og de to siste kjøpte jeg på måfå. Aldri hørt om dem før. Spennende!

0 kommentarer til «Ekstremt lett påvirkelig»

  1. Så spennende 😀 Jeg har ikke vært så begeistret for Miller Harris, men akkurat Feuilles de tabac har jeg lyst til å prøve! På lørdag kanskje 😉

  2. Jeg gleder meg veldig. Kan huske at det var en hos Alt Godt som var deiligdeilig, og det kan da ha vært Feuilles de tabac. Ellers kjenner jeg at jeg har en intens forventning ifht den Patchoulien. Sniffet den hos Gimle, og den er ganske – punchy(?) slik jeg husker det, men samtidig med en sånn «åhhrr! mer!»-kvalitet, som jeg ikke kjenner så ofte.
    Nå er jeg spent på prisnivået på Profumum i Firenze. Planen er å kjøpte souvenir: Dulcis in fundo.

    😀

  3. Ååååh .. Tipper det er mye deilige souvenirer i Firenze ;)Klart du må ha med noe hjem! Jeg har plutselig fått sansen for patchouli, men det må være beste kvalitet ja 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *