Som fortjent

Som fortjent

Somfortjent

 

På arbeidernes dag har man virkelig arbeidet i mitt nabolag. Tradisjonen tro har alle de mest bråkete hage- og andre verktøyene vært ute og i sving det meste av denne solfylte, flotte vårdagen. Og alle mopedene uten lydbegrensninger også.  Nuvel.

Vi har slått gresset på forsida av huset – med elektrisk plenklipper – men ellers holdt oss til manuelle, og dermed stille, aktiviteter;
Jeg har luket og gjødslet pallekarmene, og sådde i samme slengen squash, sukkererter og spinat. To potter med kruspersille fra gartneri ble plantet, og den etterhvert noe overveldende salvien ble barbert.
Så har jeg plantet til baljen på søppelskapet med rød begonia (gave fra svigers – ikke kjøpt selv!),  fylt, hvit minicampanula og blå, små stemor. Så er 17.mai-pynten der i boks.
Resten av hagedagen gikk med til roseklipping, luking, en tur til Plantasjen etter jord og gjødsel, fotografering og litt vanning.

Da vi skulle ta ut hageslangene fant vi et fuglereir i en av kveilene!  Det er nok forlatt – vi har romstert en god del der inne i potteskuret i det siste, og fuglene har sikkert blitt skremt fra å holde ved like det reiret. Se, så fint det er !

Fuglereirmedegg

Denne blomstrer for første gang hos meg i år. Glaucidium palmatum heter den. Jeg er litt usikker på hvor jeg har kjøpt den, – det kan ha vært hos Jensen.

glaucidium-palmatum

Fortsatt god helg til alle som er innom. Jeg håper dette deilige været holder seg. Det har vært litt skarpt i dag, og ikke så varmt i vinden, men perfekt til å jobbe i, og vidunderlig i le  😀

0 kommentarer til «Som fortjent»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *