Store & alvorlige spørsmål

Store & alvorlige spørsmål

Jeg leser andres blogger, bloggere som har noe å si. Om verdenssituasjonen og sånn. Det er det sjelden jeg har (i alle fall sånn offentlig som på bloggen min). Og Twitter. Kan noen fortelle meg helt sånn komprimert hva det er for noe? Hva man gjør der? Jeg synes jeg er temmelig “avvensert” som blogger og greier, jeg. Men, nysgjerrig blir man jo…

Nå har jeg haget hele dagen. Så har vært en lang stund i dusjen, og en store og alvorlige problemstillingen nå er:  hvilken farge skal jeg velge på øyeskyggen i aften?  Jepp.

0 kommentarer til «Store & alvorlige spørsmål»

 1. Twitter er en kortblogg som begrenser til 120 tegn eller noe. Jeg ser at endel bruker det til «å glane», men ikke legge inn noe om seg selv og sin situasjon. Men noe må det jo være med det etter som Google er så ivrig på å kjøpe den.

 2. Det har jeg lurt på også! Vet ikke om jeg ble noe klokere av kommentaren til Anita…..

  …..og farge på øyeskygge hører definitivt med til de store og viktige ting i livet!!

 3. Jeg har konkludert med at jeg antagelig er for gammal for twitter. Jeg har lagt det inn som widget på bloggen min, men kommer muligens til å fjerne det igjen, ser ikke helt vitsen. Det er antagelig ikke lurt å mene noe om verdenssituasjonen sånn til stadighet heller.
  Gå for gull, du – det høres da bra ut?? (tror ikke jeg har eid en øyenskygge siden studietida…)

 4. Jeg måtte registrere meg på twitter, bare for å snoke litt og finne ut hva den greia var for noe, foreløpig har jeg funnet liten nytte av det. Men har også gjort som HildeG og lagt en widget på bloggen, rett og slett som en tilleggsgreie, ikke bestandig man har nok å si til et helt blogginnlegg. Får se om den blir brukt da…

 5. Les f.eks denne her:
  http://idaaalen.wordpress.com/2009/04/06/twitter-er-som-et-middagsselskap/

  – hvis du gidder, vel og merke. Men den ER interessant –

  Enten bruker man Twitter eller så bruker man det ikke. Det er ikke sånn «Jeg er på Twitter, derfor ER jeg». Jeg har lest og vurdert en hel drøss om fenomenet; jeg vurderer også min vurderingsevne til å være ganske brukbar. Foreløpig har jeg ikke vurdert Twitter som interessant for meg. Andre igjen finner det svært interessant. Sånn er jo livet 🙂
  Øyenskygge ja. Jeg må ha ny. Og så må jeg ha nye sko. Fiolette, faktisk 🙂

 6. twitter er masse-epost, du skriver noe, også kan alle som abonerer på deg lese det du skriver.

  Det du skriver trenger ikke være samfunnskritisk, akkurat som blogginnlegg ikke trenger være samfunskritisk…

  Jeg har lurt på å legge til twitter, men innser at jeg ikke orker en ting til som jeg burde ha fulgt opp. I mitt tilfelle hadde jeg brukt det for å fortelle at akkurat NÅ landa det 50 sidensvans i hagen, eller at jeg akkurat fant første tulipanblomst eller at jeg akkurat fant en super lenke til en genial internettside eller at jeg nettopp hørte at det var opphørssalg på ett lokalt gartneri eller noe sånnt. Ting som jeg synes er for lite å blogge om, men som jeg gjerne vil ha sagt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *