Tysbast

Tysbast

Det ser ut til at når denne blomstrer i tunbedet mitt, så er det skikkelig vår på alvor. Nå er den siste (tør nesten ikke si det!) snøen borte, og tysbasten folder ut de velduftende blomstene sine. I løpet av et par dager mens jeg var på seminar, har alle krokusene i samme bedet poppet opp også, og det begynner å tyte skikkelig med både tulipaner og hyacinter. Våririsen er litt sein, men det er mye skygge fra huset der, det ligger på nordsida av huset, og midt i trekken, så forholdene er litt barske.

Det er fredag i dag, og drømmevær. Jeg har hjemmekontor, og når skrivearbeidet er unnagjort, skal kontoret flyttes ut i solkroken på terrassen,  et sted hvor lesearbeidet fint kan foregå!

Tysbast

0 kommentarer til «Tysbast»

  1. Bare hyggelig 🙂
    Jeg fikk min som frøplante fra Ambjørg på Hagegal i sin tid. Den har vel vokst relativt raskt synes jeg. I år er første seriøse blomstringsår, og jeg har flyttet den, så nå er jeg spent på om den frør seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *