Jeg har laget kyllingsuppa fra Alt godt

Jeg har laget kyllingsuppa fra Alt godt

Denne, altså. Jeg er til og med forkjøla, og det høljeregner ute i den tåkete verdenen, så ‘kulissene’ er perfekte.

Jeg gjorde som hun anbefalte, men fordi jeg alltid må gjøre noe litt annerledes tok jeg både sellerirot og persillerot, og så lot jeg en bit ingefær koke med helt fra starten. Ingefær er så godt for forkjølte. Dessuten tok jeg chilipulver i farsen. Ikke så mye at bollene ble hotte, bare sånn litt ekstra, nesten ikke registrerbar zing som en liten kontrast til de myke smakene ellers.  Jepp, og tre vårløker skåret skikkelig skrått og kinesisk – de fikk komme i gryta sånn helt til slutt nesten.

Ja, -og så bakte jeg grove rundstykker.   Takk for inspirasjonen, Alt godt, -det ble veldig godt!

kyllingsuppe

0 kommentarer til «Jeg har laget kyllingsuppa fra Alt godt»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *