0 kommentarer til «Ikkeno fjesbok på meg»

  1. Jeg hivde meg aldri over denne fjesboka. Det er så mange jeg ikke orker å forholde meg til, og selv om jeg er en åpen person av natur, vil jeg selv velge hva jeg deler og til hvem. Jeg ville fort følt meg forpliktet til å legge til perifere bekjente, fordi man er da høflig! -Nei, jeg vil ikke alltid være høflig.

    Gratulerer med avgjørelsen. 🙂

  2. Det er så rart. Det er disse 35-40++ som er hekta på den fjesboka. Har dumpet noen mailer inn hos meg med spørsmål, og også muntlig har jeg fått spørsmålet. Men nei, ikke noe fjesbok på meg. Finn bloggen min, sier jeg. Har du blogg? sier de. Jepp, sier jeg. Ettersom jeg ikke har gått «åpent» ut med etternavn og slikt på bloggen, er det jo ikke så veldig lett å finne den da, og heller ikke når man ikke vet navnet på bloggen. Men sånn vil jeg ha det. Den som leter, finner 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *