En omgang med barbermaskinen, eller: en dyktig husmor

En omgang med barbermaskinen, eller: en dyktig husmor

Jeg må bare få sagt det, altså.  En lengre stund med lyden av «barbermaskin» surrende og fresende i ørene, over den svarte yndlingsgenseren med høy hals, som er så perfekt akkurat når vi har sånt vær som nå.  Belønning: «ny» genser.  Skulle nesten tatt før- og etterbilder.

Det slår meg at jeg kanskje brukte mer tid på vedlikehold og småreparasjoner av klær før i tida. Slår samme tanke deg, eller har jeg en erindringsforskyvning her?

Jeg kan i alle fall sy knapphull, falde ting og skifte glidelås. Blant annet. Det skyldes nok min høye alder.

0 kommentarer til «En omgang med barbermaskinen, eller: en dyktig husmor»

 1. He he..ja,det kommer med åra du…
  Men du har helt rett i det, at før var det mer vedlikehold av klær.Nå er det vel enklere å kjøpe nytt..

 2. du VET det finnes nuppefjernere som er laget for å gjøre «genseren ny igjen» – og som sliter mindre??
  Vi ser det her og – det er mere gjenbruk, mere påholdenhet med nyinnkjøp og mere forsiktighet. Tidene like mye som alderen tror jeg….

  1. Javel?! Men så fortell da, menneske 😀

   Jeg har en sånn ‘barbermaskinaktig’ sak som føres lett over plagget og skjærer av (jeg regner med at det er roterende kniver under ‘gitteret’ som føres over nuppene) det som skal bort, og samler det opp i en skuff under apparatet. Synes det fungerer bra, jeg, men finnes det noe enda bedre vil jeg svært gjerne høre om det.

 3. Er helt enig med deg, gnocci er supergodt, har lagd det mange ganger selv og jeg elsker deg rett og slett!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *