Sjette bilde i sjette mappe

Sjette bilde i sjette mappe

Orchis har utfordret meg i denne artige saken som florerer om dagen: finn sjette bilde i sjette mappe og legg ut på bloggen.  Her har du mitt bidrag. Det er tatt fra bilen (sidespeilet forstyrrer litt i bildet,  ja), 9/12-02 i et voldsomt vær Overgartneren fant det for godt å anrette for oss. Alt i småbåthavna her nede sto på ende, det er disse pontongene (er det det det heter?) som man fortøyer båtene mellom som står sånn opp av vannet pga ekstremt høyvann, det blåste skikkelig på fjorden, som ellers er ganske rolig av seg, og det var i det hele tatt mange som tok bilder og mange som styrte fælt for å redde biler og båter og kjellere den dagen.

Jeg vet ikke hvem som ikke er blitt utfordret på denne nå, men jeg prøver meg med Victoria, Lindis og Lothiane.  Alle som ellers måtte ha lyst er hjertelig velkommen!

sjettebildeisjettemappe

0 kommentarer til «Sjette bilde i sjette mappe»

  1. Jeg elsker sjøen!….kontrastene mellom en «bleiga» fjord man tøffer over en blank sommerkveld, og de rasende kreftene den av og til oppviser. Jeg kan sitte i timesvis og se på sjøen i alle dens former og fasonger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *